Yürekleri Bütünleştirelim, Değerlerimize Sarılalım
22 Aralık 2015, Salı

Mevlid Gecesinin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah'tan diliyor, tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini kutluyoruz.

Mevlid-i Nebi’nin, özellikle Suriye’de, Filistin'de, Bangladeş’te, Mısır'da, Irak’ta, Myanmar’da, Arakan’da, Doğu Türkistan ve dünyanın muhtelif yerlerinde çiğnenen ve zedelenen insanlık onurunun yeniden yücelmesine ve korunmasına vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Mevlid Kandili, Peygamberimizin yaşayışını, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Resûlullah'ın örnekliği ve rehberliği, insanlığın bugün içine düştüğü her türlü badireyi atlatması ve özlenen aydınlığa kavuşması yolunda yegâne melcedir.


Ülkemizde ise kardeşlik bağlarımızın terör ve hendeklerle hedef alındığı

bir süreçte bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren değerlerimize sarılmalı, dayanışma ve huzur için birlikte mücadele etmeliyiz.

Kardeşliğin zihinlerde ve gönüllerde tam anlamıyla zemin bulmasını engellemeye çalışan, yürekleri dağlayan terör, fitne ve fesat alevini körükleyenlere inat bizi biz yapan değerlere sımsıkı sarılarak birliğimizi ve dirliğimizi korumalıyız. Yüce Rabbimizden en büyük niyazımız, Sevgili Peygamberimizin sık sık özlemini dile getirdiği kardeşler topluluğu olmaktan asla uzaklaşmamaktır.

 

Bu duygu ve temennilerle, Büyük Memur-Sen ailesi olarak sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, çağrısı etrafında birleşmemize, yeryüzünde sürmekte olan zulüm ve zorbalıklarda meydana gelen mağduriyetlerin son bulmasına vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz eder, bütün İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederiz.

PAYLAŞ :