Adana Sağlık-Sen de Bekir Nennioğlu ile Gelişim Dönemi Başladı
14 Şubat 2019, Perşembe

Adana Sağlık-Sen Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu öncesi Şube Başkanlığı adayları arasında rekabetin kıyasıya gerçekleştiği Adana Sağlık-Sen Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu 6 Şubat tarihinde yapılan genel kurul seçiminde şube başkanlığına seçilen Bekir NENNİOĞLU ve yönetimi mazbatasını teslim alarak göreve başladı.

 

Mazbata tesliminden sonra Adana Sağlık-Sen binasında üyelerin katılımı ile devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan Bekir NENNİOĞLU ‘’Seçim sürecinde yaşananlar seçimler ile son bulmuştur. Siz üyelerimizin teveccühü ile sağlık-sen şube başkanlığı görevi tarafımca yürütülecektir. Benim yönetim anlayışım yönetim kurulu kadar her bir üyenin sendika yönetiminde eşit ve aktif rol alması anlayışıdır. Bundan dolayı bu saatten sonra Adana Sağlık-Sen de herkes üye herkes başkan dönemini başlatmış bulunmaktayız. Seçim sürecinde sloganımız değişimdi siz üyelerimizin güveni ve Allah’ın izni ile değişim gerçekleşti. Şimdi Adana Sağlık-Sen de gelişim dönemi başladı.’’ Dedi.

 

Cenaze töreni için Kahramanmaraş’ta bulunan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ Bey ve Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇIRAK Bey sürpriz yaparak Adana Sağlık-Sen de düzenlenen devir teslim törenine katılım sağladı.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ Bey ve Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak Beyin katılımı törende hazır bulunan yönetim kurulu ve üyeler tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Tören de konuşma yapan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ Bey ‘’Adana Sağlık-Sen de gerçekleştirilen seçim sonrası yeni bir dönem başladı. Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım sözünde olduğu gibi Adana Sağlık-Sen de düne takılıp kalmadan kucaklayıcı bir sendikacılık yaklaşımı ile sendika şubeleri arasında Adana Sağlık-Sen Şubesini marka şube yapma arzusu ile tüm gayretimizi ortaya koymamız gerekmektedir’ dedi.

 

Hatıra fotoğraflarının çekildiği tören iyi niyet temennileri ile son buldu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :