AK Parti Adana İl Başkanlığından Sağlık-Sen Adana Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti
14 Şubat 2019, Perşembe

Adana Sağlık-Sen Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda şube başkanlığına seçilen Bekir NENNİOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine Ak Parti Adana İl Başkanı Şerif GÜLER ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin ÇETİN bey hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Şube binasında gerçekleştirilen ziyaret de Ak parti Adana İl Başkanı Şerif GÜLER ‘Vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak gönül işidir. Sağlık personelleri bu gönüllülük ile işlerini yapmaktadır. Sağlık-Sen sağlık çalışanlarının hakkını savunma noktasında önemli bir sendikadır. Hak savunmasında bu denli önemli bir yere sahip olan Sağlık-Sen Adana Şube başkanlığı görevini Bekir NENNİOĞLU gibi çeşitli idarecilik görevlerinde başarısını kanıtlamış birisinin yürütecek olması bizleri memnun etmiştir. Kendisine ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diliyor ayrıca ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Ziyaretten memnuniyet dileklerini ileten Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU ‘Sendikamızın kapısı başta sağlık personelleri olmak üzere tüm vatandaşlarımıza açıktır. Bizler şube başkanlığı görevine hizmet için talip olduk. Bizleri Şube başkanlığı görevine layık gören Adana sağlık-Sen üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Dostane bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile son buldu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :