Gaziantep Sağlık-Sen Şube Başkanı’ndan Hayırlı Olsun Ziyareti
16 Şubat 2019, Cumartesi

Adana Sağlık-Sen Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda şube başkanlığına seçilen Bekir NENNİOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine Gaziantep Sağlık-Sen başkanı Mehmet Ali Arayici ve Şanlıurfa Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulkadir Yabir başkanımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şube binasında gerçekleştirilen ziyaret Gaziantep Sağlık-Sen başkanı Mehmet Ali Arayici başkanımız ‘Sağlık-Sen Adana Şubemizde gerçekleşen 4. Olağan Genel Kurul öncesi yaşanılanlardan sonra bugün sağlık-sen üyelerinin kenetlenip bir bütün olduğu Adana Sağlık-Sen ile karşılaşmak beni çok mutlu etti. Bekir NENNİOĞLU başkanımızı çok önceleri tanırım şube başkanlığının yanı sıra aramızda kardeşlik hukuku vardır. Bugün bir Sağlık-Sen şubesini ziyaret etmekten öte kardeş hasreti gidermekteyim. Ziyaret kapsamında tekrar Bekir Nennioğlu beyi ve yönetim kurulu tebrik ederim yeni görevinde başarılar dilerim.’’ dedi.

 

Ziyaretten memnuniyet dileklerini ileten Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU ‘Mehmet Ali Başkanımın da dediği gibi şube başkanlığından öte uzun yıllara dayanan kardeşliğimiz mevcuttur. Bu kardeşliğini seçim süreci boyunca da yanımızda desteklerini esirgemeyerek gösterdi. Ziyareti için teşekkür ederim.’’ dedi.

Dostane bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile son buldu


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :