Fikret YENİ Sağlık Çalışanları İle Buluştu
19 Şubat 2019, Salı

Ak Parti Eski Adana İl Başkanı ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret YENİ Bey Adana Sağlık-Sen Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda şube başkanlığına seçilen Bekir NENNİOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti kapsamında sağlık Çalışanları İle buluştu.

Şube binasında gerçekleşen buluşmaya çok sayıda sağlık personeli katılım sağladı. Fikret YENİ yaptığı konuşmada ‘Siz sağlık personelleri bizler için çok değerlisiniz çünkü değeri hakeden bir iş yapmaktasınız.Yaptığınız hizmeti gönülden yapıyor ve gönüller kazanıyorsunuz.Ak Parti Gönül belediyeciliğinin temsilcisidir.Bizler gönülden hizmet eden gönüller kazanan ve gönüller de var olan bir anlayışa sahibiz bu noktada siz sağlık personelleri ile denk bir iş yapmaktayız.31 Mart yerel seçimlerinde sizlerin desteklerini bekliyoruz ayrıca Bekir NENNİOĞLU beyi ve yönetim kurulunu tebrik ederim yeni görevinde başarılar dilerim.’’ dedi.

Ziyaretten memnuniyet dileklerini ileten Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU ‘Bizler Fikret Beyinde dediği gibi gönülden hizmet eden gönüllere giren bir meslek grubuyuz ayrıca bu misyon İle hizmet eden bir sendikayız.Bizim desteğimiz elbette bizim gibi gönüllere girenlere olacaktır.Çıktığı bu kutlu yolda Fikret YENİ beye başarılar diliyorum. Yeni Seyhan İçin Fikret YENİ gerek diyorum’’ dedi.
Dostane bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile son buldu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :