Baki ve Doğan Isparta Şubesi'nin Toplantısına Katıldı
18 Kasım 2019, Pazartesi

Isparta Şubesi'nin teşkilat toplantısı Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Durali Baki, sendikal mücadeleye yeni bir kültür kazandırdıklarını belirterek, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın büyük desteğiyle yetkimizi pekiştirerek yolumuza devam ediyoruz.  Bundan hiçbir şüphe duymuyorum. Sendika olarak, tüm gücümüzle üyelerimizin kazanımları için mücadele ediyoruz. Akif İnan ağabeyden aldığımız bayrağı başımız dik bir şekilde yürütüyoruz. Onurluca, eğilmeden, kırmadan ve dökmeden alın terinin hakkını savunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Doğan: Adaletsizlik Artık Son Bulmalı 

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ise döner sermaye adaletsizliğinin giderek kronik bir vaka haline dönüştüğünü söyleyerek, “Döner sermaye adaletsizliği artık son bulmalı. Adil bir sistem yeniden inşa edilmeli. İnsanları için en kutsal görevi yerine getiren sağlık çalışanları emeğinin hakkını almalı. Bizler bunun için mücadele ediyoruz. Sorunlar rafa kalkıncaya dek bu mücadele devam edecek” dedi.

Şube Başkanı: Dimdik Mücadele Ediyoruz

Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, 2006 yılında aldıkları yetkiyle dimdik mücadele ettiklerini dile getirerek, “Yetkiyi aldığımız günden bu yana Isparta’da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Üyelerimizin alın terinin hakkını savunmak en büyük gururumuz” dedi.

PAYLAŞ :