Sağlık-Sen Üniversite Hastaneleri Komisyonu Toplandı
04 Haziran 2020, Perşembe

Sağlık-Sen Üniversite Hastaneleri Komisyonu, üniversite hastanelerinde yaşanan sorunları değerlendirdi. Genel Sekreter Durali Baki modaretörlüğündeki Komisyon toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan, Şemsettin Karadoğan, Yusuf Dural, Abdülaziz Aslan ve üniversiteler şube başkanları katıldı.

Üniversite hastanelerindeki sorunları tek tek masaya yatıran Komisyon, ilerleyen süreçteki yol haritasını da belirledi. Çalışmalarını belirli periyotlarla yürütecek olan Komisyon, ilgili kurum ve kuruluşlarla da görüşecek.

Toplantıya; Ankara Üniversiteler Şube Başkanı Ercan Öztürk, Bursa Üniversiteler Şube Başkanı Eser Yıldırım, Gaziantep Üniversiteler Şube Başkanı Cuma Çerkez, Elazığ Üniversiteler Şube Başkanı Mustafa Yıldız, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor, Konya Üniversiteler Şube Başkanı Mithat Şafak ve Konya Üniversiteler Şube Başkan Yardımcısı Adem Akgül katıldı.

Toplantının ardından Komisyon Genel Başkan Semih Durmuş’u ziyaret etti. Komisyonun kurulmasının önemine vurgu yapan Semih Durmuş, üniversite hastanelerinin sorunlarının ivedi bir şekilde ele alınması için komisyonun önemli hizmetlere imza atacağına inandığını belirtti.

 

PAYLAŞ :